Haber: Buğrahan Doğangil

Mevcut Odunpazarı Belediye Başkanı ve 2024 seçimlerinde CHP Odunpazarı Belediye Başkan adayı olan Kazım Kurt'un ilk seçim iletişim ofisi Gültepe mahallesinde açıldı. Son derece yoğun katılıma sahne olan açılış adeta bir mitinge dönüştü. Yerel televizyonların ve gazetelerin de canlı yayınlarla kamuyouna ulaştırdığı iletişim ofisinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

_MG_5958

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan'ın yanı sıra; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çinar gibi CHP'nin üst düzey isimlerinin tamamının katıldığı iletişim ofisi açılışı halk oyunları gösterileriyle başladı.

_MG_6547

Daha sonra ev sahibi CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çinar ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen toplanan büyük kalabalığa hitap etti. Coşkulu kalabalık konuşmaları dikkatle dinledi.

_MG_6288

Bu konuşmaların ardından Gültepe seçim iletişim ofisinin açılışı için kurdele kesim töreni yapıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından ilk seçim iletişim ofisine adım atan CHP heyeti burada vatandaşlar ile sohbet etti. Aynı zamanda vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.

_MG_6576