"Kim Milyoner Olmak İster" adlı popüler bilgi yarışması programında 1 milyon TL'lik soruyu ortaya çıkarmayı başaran 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin'in başarısı, dün akşam yayınlanan bölümde izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Rabia'nın bu başarısı, yarışma faniyatikleri arasında kısa sürede geniş çapta bir etki yarattı.

Genç Yarışmacının Dev Başarısı

Milyoner olma yolunda hızla ilerleyen genç yarışmacı Rabia Birsen Güvercin, "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında 1 Milyon TL değerindeki son soruyu ortaya çıkarak tüm dikkatleri üzerine topladı. Bu zamana kadar sadece bir kişi 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olmuştu.

"1 Milyonluk Soru" Ekranlarda

ATV ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen yarışmanın 1057. bölümünde, 24 yaşındaki Rabia 400 binlik soruyu doğru yanıtladı ve sonrasında 1 milyon TL'lik son soruyu ortaya çıkarmayı başardı.

Rakamlarla Anlamlı Soru

Pazar günü saat 20.00'de ekranlara gelen ve genellikle önemli anlarında heyecan yaratan 1 milyon TL'lik soru, bu kez "Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" şeklineydi.

Sorunun Yanıtı Açıklandı!

1 milyon TL değerindeki büyük soru "Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" şeklindeydi ve cevabı "V" harfi olarak belirtildi. Bu sonuç, Türkiye'nin 81 ilindeki adlarda "V" harfinin "Ş, G ve H" harflerinden daha az bulunduğunu ortaya koydu.

Kimdir Bu Genç Yarışmacı?

Yarışmada hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Rabia Birsen Güvercin, 24 yaşında, aslen Konyalı ve Ankara'da yaşayan bir genç kadın. Güvercin ayrıca bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu.