Bitcoin ve kripto paralar son yılların en önemli ekonomik buluşları arasında yer almaktadır. Bu ekonomik buluşun ortaya koyduğu etki nedeniyle kısa süre içerisinde pek çok kişi kripto para yatırımı yapmaya başlamış ve bu işlemin çok büyük ekonomik etkileriyle karşılaşılmıştır.

Kripto para yatırımlarının en çok yapıldığı yatırım şekli, kripto para borsaları üzerinden kripto para alım satımı yapmak şeklinde uygulanmaktadır. Kripto para borsaları üzerinden yatırım yapmak en basit tabiriyle Bitcoin ya da diğer farklı kripto paraları bir banka hesabını kullanarak kripto para borsası adı verilen kuruluşlar marifetiyle almak ya da satmak olarak kısaca belirtilebilir.

Kripto para adı verilen finansal varlıklar gerçekte var olmayan yani sanal varlıklar oldukları için de alım satımlarında doğrudan fiziki bir işlem gerekmemektedir. Bu nedenle de sadece online ortamlardan satışları ve alışları yapılabilmektedir.

Ancak kripto para borsalarını kullanarak yapılan bu alış satışların birtakım dezavantajlarının mevcut olduğu da söylenmelidir. Zira bu dezavantajları şu şekilde belirtebiliriz.

Öncelikle kripto para al sat borsası üzerinden yapılan alış ve satışlarda bir banka hesabının kullanılması kesinlikle gerekmektedir. Banka hesabının şart olması nedeniyle kripto para borsalarına yapılan yatırımlar bir müddet gecikmeli olarak yapılabilmektedir.

Buradaki bir diğer konu da yine banka hesabı ile kripto para borsalarına yatırım yapılabilmesi nedeniyle hem banka hem de kripto para borsası gibi iki farklı aracı kurum vasıtasıyla işlemin yapılması nedeniyle iki farklı aracılık ücretinin ortaya çıkması gibi bir riski bünyesinde barındırmasıdır.

İşte yapılan yatırım işleminin bu gibi sakıncalarından korunabilmek için fiziki kripto bürosu NakitCoins ile işlem yaparak anında yatırımlarınızı gerçekleştirebilir ve kolayca işlemleri bitirebilirsiniz.

NakitCoins ile yapılan işlemlere ait detaylar.

NakitCoins fiziki kripto para büroları şu anda Türkiye’nin 4 farklı şehrinde 6 farklı şube ile faaliyet göstermektedir. İstanbul ve Antalya’da 2, Ankara ve Bursa’da da 1’er şubesi ile faaliyet gösteren NakitCoins’te tercihen USDT ve Bitcoin gibi kripto para birimleri ile işlem yapılması söz konusu iken bunların yanı sıra Binance’te işlem gören tüm kripto para birimleri ile işlem yapılabilmesi gibi bir durum söz konusu olmaktadır.

NakitCoin’te yapılan işlemler için tercihen ABD doları kullanılmaktadır. Ancak yüksek miktarda yapılan işlemler için avro da kabul edilebilmektedir. NakitCoins’te Bitcoin veya diğer kripto paraların satışı sonrası yapılacak ödeme işlemleri ise sadece ABD doları ile yapılmaktadır.

NakitCoins şubelerinde yapılacak işlemler için en az 50$ civarında yatırım bozdurulmalıdır. Yapılacak işlemin en yüksek miktarı ise o şubenin değer ve rezervine göre değişiklik göstermektedir.

Bozdurulan kripto para ise istenen herhangi bir kripto para cüzdanına doğrudan şubeden transfer edilebilir. Ayrıca NakitCoins uygulamasındaki kripto cüzdanına tanımlanan miktarı sonrasında siz de istediğiniz cüzdana iletebilirsiniz.

Kısacası kripto para alım satımının riskli süreçlerini NakitCoins ile azaltın ve doğrudan kripto para işlemlerini NakitCoins ile gerçekleştirin.

NakitCoins hızlıca işlem yapabileceğiniz en iyi kripto para alım satım merkezidir. Siz de hemen en yakın şubemize giderek anında alım satımın keyfini çıkarın.