Eskişehir'de İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Melih Aydın, projeleri ve taahhütleri içeren 26 sözünü açıkladı. Aydın, Eskişehirliler'e yönelik vaatlerini dile getirerek, şehrin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları ve genel yaşam kalitesinin artırılması için kararlı bir mücadele vereceğini belirtti.

Aydın'ın açıklamasında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi durumunda her gün Eskişehirliler'in iyiliği için çalışacağını ifade etti. Kendisinin ve ekibinin hayat tecrübesi, iş bilgisi, çalışkanlık ve gençlik enerjisiyle Eskişehir'de bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetlere katkıda bulunmayı, eksikleri gidermeyi ve şehri daha da ileri taşımayı hedeflediğini vurguladı.

Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapacağım her gün Eskişehirliler'in refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim. Hayat tecrübemizle, iş bilgimizle, çalışkanlığımız ve gençliğimizle Eskişehir’de bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin üstüne eklemeye, eksikleri gidermeye ve şehrimizi ileri götürmeye talibiz. Çünkü bizim Aşkımız Eskişehir!"

Melih Aydın'ın vaat ettiği 26 sözü yakından tanımak için, detaylı bilgileri askimizeskisehir.com internet sitesinde bulabilirsiniz.