Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
30 Ağustos Zaferi’nin milletin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki kararlılığının yanı sıra birlik ve beraberliğinin de güçlü bir simgesi olduğunu belirten Küpeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in, Türkiye’nin bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini dünyaya gösterdiğini ifade etti.
Büyük Zafer’in üzerinden 104 yıl geçmesine rağmen taşıdığı anlam ve sorumluluğun devam ettiğini belirten Küpeli, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Türkiye’yi daha güçlü, üretken ve rekabetçi bir geleceğe taşımanın ortak görev olduğunu kaydetti.
Sanayiciler olarak Büyük Zafer’in kazandırdığı bağımsızlık ruhunu üretim, istihdam, teknoloji, ihracat ve yenilikçilik alanlarındaki çalışmalarla geleceğe taşıdıklarını belirten Küpeli, güçlü bir Türkiye’nin güçlü bir üretim altyapısıyla mümkün olduğuna inandıklarını ifade etti.
Eskişehir sanayisine özel vurgu
Eskişehir sanayisinin üretim gücünü artırmak, gençlere daha fazla istihdam ve nitelikli iş imkanı oluşturmak, yüksek katma değerli üretim ile ihracatı geliştirmek için çalışmaların sürdüğünü belirten Küpeli, hedeflerinin Cumhuriyet’in kazanımlarını koruyarak Türkiye’yi geleceğin dünyasında söz sahibi, güçlü ve rekabetçi bir sanayi ülkesi haline getirmek olduğunu söyledi.
Küpeli, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanın bağımsızlığı için mücadele eden kahramanları rahmet, minnet ve saygıyla andı. Aziz şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere sağlık ve esenlik dileyen Küpeli, milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Küpeli ayrıca Eskişehir’in 2 Eylül 1922 tarihinde düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü de kutlayarak, şehrin bağımsızlığı için mücadele eden kahramanları rahmet ve minnetle andı. Eskişehir’in Kurtuluş Günü’nün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini diledi.





