Haber: Buğrahan Doğangil

Şehrin genç ve tanınan simalarından Safa Üstünbaş İYİ Parti'den Odunpazarı Belediye Meclis aday adayı oldu. 3. kuşak oyuncakçı olan ve Eskişehir'de ticaret ile uğraşan Safa Üstünbaş aynı zamanda 2 Eylül Spor Kulübü Başkanlık görevini yürütüyor. Üstünbaş bunların yanında Eskişehirspor ve ESGİAD yönetim kurullarında da yer alıyor. Geçmiş dönemde İYİ Parti İl Başkan Yardımcılığı da yapan genç isim Safa Üstünbaş partisinden belediye meclis üyesi aday adayı olarak yeni bir yola girdi.

GB4n6B_W4AAWusv

Safa Üstünbaş İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı'na başvurusunu yaptığını ve resmi olarak Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Üstünbaş;

"Ülkeme, şehrime ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime katkı sunmak adına Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği için başvurumu yaptım. İYİ ve güzel günlere olan inancımızı perçinlemek için yolumuz açık, enerjimiz ve inancımız yüksek." diyerek aday adaylığını ilan etti.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer de Safa Üstünbaş'ın aday adaylığından duyduğu memnuniyeti kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile duyurdu.