Baran Doruk Şimşek 50 metre Kelebek’te 37.56, 50 metre Sırtüstü’nde 37.45 200 metre Serbest’te 2.54’lük derece ilde etti. Özellikle 200 metre serbestte elde ettiği 2.54’lük derecesiyle olimpik barajı geçerek Türkiye birincisi olan sporcu, azmi ve disipliniyle herkesi gururlandırdı.
Bu büyük başarının ardından Baran Doruk Şimşek, Mart ayında İtalya’da düzenlenecek Dünya Serileri’nde Türkiye’yi temsil edecek.
Okul yönetiminden yapılan paylaşımda, “Emeklerinin karşılığını kürsüde alan, her kulaçta sınırlarını aşan öğrencimizi yürekten tebrik ediyor; uluslararası arenada da aynı başarıyı sürdüreceğine gönülden inanıyoruz. Şehir’den yükselen bu başarı, geleceğe atılan güçlü bir imzadır” ifadeleri kullanıldı.





