Haber: Buğrahan Doğangil

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nin tarihinde ilk kez TFF 3. Lig'e yükselmesinde büyük payı olan teknik direktör Sertaç Gezer gelecek sezona hazırlık dönemiyle ilgili Eskişehir Haber26'ya açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 16.08.00

Anadolu Üniversitesi ne zaman top başı yapıyor?

Sertaç Gezer yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ilk etap hazırlıklarına 24 Temmuz'da start verecek. İlk etap kamp çalışmalarına muhtemelen 17-18 kişilik bir kadro ile başlayacaklarını söyleyen Sertaç Gezer daha sonra takıma katılacak oyuncular ile sayının en az 25'e çıkacağını ifade etti. Anadolu Üniversitesi ilk etap çalışmalarını Eskişehir'de tamamlayacak. Henüz tarihi belirlenmeyen ikinci etap kamp çalışmaları için farklı bir şehire hareket edecek temsilcimiz son etap çalışmaları için ise yeniden Eskişehir'e dönecek. Anadolu Üniversitesi üç etaplı bir hazırlık kampı ile lige hazırlanacak. Bu süreçte Anadolu Üniversitesi hazrılık maçları da oynayacak ve TFF 3. Lig'e en hazır şekilde başlamanın planlarını yapacak.

TFF 3. Lig'de kalıcı bir takım yaratmak için yola çıktıklarını da söyleyen teknik direktör Sertaç Gezer bu amaca giderken iyi bir hazrılık kampı geçirmenin önemine dikkat çekti. Yaz hazırlık kampında sıkı çalışacaklarını dile getiren Gezer başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 16.08.18

Sertaç Gezer transferlerden memnun mu?

Anadolu Üniversitesi'ni TFF 3. Lig'e taşıdıktan sonra şampiyon takım ile yola devam eden Sertaç Gezer şu ana kadar Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yönetiminin attığı adımlardan son derece memnun olduğunu belirtti. Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte, öncelikle iç transferde yinelenen imzalar ve sonrasında gelen dış transfer hamleleri Sertaç Gezer'i memnun etmiş görünüyor. Başarılı çalıştırıcının raporları doğrultusunda atılan dengeli transfer adımları Anadolu Üniversitesi'nin şampiyon iskeletinin üzerine önemli takviyelerin yapılmasını sağladı. Sertaç Gezer Anadolu Üniversitesi'nin eksik kalan noktalara yeni transferler yapacağını da konuşmasında dile getirdi.

Sertaç Gezer ayrıca ilk kamp döneminin başına kadar tüm transferlerin tamamlanmamış olacağını fakat; bu stratejiyi özellikle benimsediklerini de söyledi. Acele etmeden, doğru adımlar atmanın önemine vurgu yapan başarılı teknik adam transferleri süreç içinde kadroya entegre edeceklerini dile getirdi.