Seyitgazi ilçesine yapılan ziyarette İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, Milletvekili Adayları Nebi Hatipoğlu, Özlem Ayrancı, Melih Aydın, Bülent Öneş, Hakan Kaymak ve Yağmur Gürsöğüt katıldı. 

İftar yemeğinde Seyitgazi'li vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti'nın milletvekili adayları vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı yemekte milletvekili adayları Nebi Hatipoğlu ve Özlem Ayrancı konuşma yaptı. Hatipoğlu Seyitgazi’nin sorunlarına çözüm önerilerini anlattı. 

AYRANCI’YA BÜYÜK İLGİ

Gündüz saatlerinde Seyitgazi’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Özlem Ayrancı’ya hemşehrileri büyük ilgi gösterdi.

İftar yemeğinde konuşan Ayrancı, “Seyitgazi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Seyitgazi hak ettiği yere Millet İttifakı iktidarında ulaşacak.” dedi.