Bir adayımız ise Temayüldeki yeşil kravatıyla dikkatleri çekti. Üstelik renkli takım elbisesiyle de gruptan aykırı duruyor ve adeta "Ben buradayım" diyordu. Bu adayımız zamanında teşkilatları alıp sürükleyen, herkesin çok sevdiği bildiği ancak son yıllarda kabuğuna çekilmiş bir isimdi. Kıyafetiyle ve yine herkesi kucaklayan tavırlarıyla ortamda farklılık yarattı. Yarattı ama bence adayların herkesi karşıladığı sıralamada daha uygun bir noktaya geçmeliydi. Sonuçta tüm teşkilatın bildiği ve sevdiği bir isim olarak bir köşeye büzülüp sigarasını içmesi, elindeki bisküvi paketini açıp ayaküstü karnını doyurması bence hiç hoş olmadı. Ortamın asıl ağır abisi oydu ama o bu farklılığını ortaya koyamadı. Sıradan davrandı. Gönülleri defalarca feth etmiş bir adayın böylesine sıradan davranması tarafımca garip karşılandı vesselam. Haydi eski kurt! Silkelen ve kendine dön! Hâlâ ortalarda yoksun, sana bu yakışmıyor bunu bil.

Adaylarımızdan birisi de adaylık açıklamasına Eskişehirspor atkısıyla gelmişti. Çok katılımlı ve şaşalı bir açıklamaydı. Hatta "Milletvekili aday adayı oldum" dediğinde 5 buçuk dakika kalabalık tarafından alkışlandı ama adaylık açıklamasından sonra kendisinden bir daha ses çıkmadı. Gözlerimiz kendisini arıyor. Rahat oturuşuyla dikkat çeken adayımız konuşmalarında da oldukça rahat. "Ben partide asla kenarda durmadım" diyor ama şu sıralarda esamesi okunmuyor. Patlama öncesi sessizlik mi? "Ne olacahh" bilmiyor mu? Bir kaç güne kadar göreceğiz.

Yaz yaz bitmiyor efendim ne çok adayımız varmış? İşin ilgincini sizlerle paylaşmak istiyorum ki adaylarımızla yaptığım her konuşmada hepsinin 3. veya 4. sıra olduğunu öğrendim. Yani 3 ve 4. sıralarda tam 38 adayımız var. Dikkat çekerim efendim 1 ve 2 de kimse yok, 5 - 6 - 7 de öyle. Bu hiç adil bir dağılım değil :) 1. sıra boş kalmasın, ben talibim :)

Güleryüzlü, sevimli ve masmavi takım elbisesiyle, başında şapkasıyla dikkatleri çeken bir adayımız daha vardı. Eskişehir de herkesin bildiği isimlerden birisi. Temayül de aday adayları ile birlikte durmadı. Oyunu kullandı gitti. Ne bir projesini biliyorum ne de amacını. Niye orada olduğunu da bilmiyorum. Kendisinin bilip bilmediğini de bilmiyorum. Ama aday mı? Aday işte ...

Yarın medyanın gözbebeği...