Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Fethi Özkara’yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Av. Ali Acar konuşmasında şöyle dedi;

"Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası olarak üyelerinizle ilgili yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılayıp yakından takip etmekteyim. Yine Eskişehirsporumuza verdiğiniz destekten dolayı da sizleri kutluyorum. Hepimizin bildiği üzere Berberlerimiz ve kuaförlerimiz mahallelerimizin nabzını tutan en önemli esnaflarımızdandır. Odanız olarak gerek üyelerinizin yetiştirilmesi noktasında olsun gerekse Yerel ve ulusal anlamda gayretli çalışmalarınızı da yakından takip ediyorum. Yine odanız ve çalışanlarınızın sorunlarıyla ilgili olarak Yerel Yönetimler de her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre ,projeye, çalışmaya destek olmalıdır". diyen Av. Ali Acar Odanıza her konuda destek olacağız diye konuşmasını sürdürdü.

ESKUBER Başkanı Fethi Özkara’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek odamıza verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.