Her iki ilçenin yeni yönetimlerine başarılar dileyen Çakırözer, “Her türlü haksızlık, adaletsizlik, eşitsizlik ve hukuksuzluklara karşın örgütlerimizle birlikte dayanışma içinde demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

CHP’li Çakırözer partisinin sona eren ilçe kongreleri sonrasında, ilçe teşkilatları görevlerine getirilen ilçe yöneticileri ve yönetimlerine tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine seçilen Atilay Dalgıç ve yönetimlerini ziyaret eden Çakırözer, hem başarılar diledi hem de çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Çakırözer, “Eskişehirimizin 14 ilçesinde ilçe teşkilatlarımızın yeni yönetimlerini seçtik. Sizlere bu ağır ama onurlu görevinizde başarılar dilerim” dedi.

DEMOKRASİ, HAK, HUKUK VE ADALET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretleri sırasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Çakırözer şöyle konuştu:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu otoriter yönetim karşısında ülkemizin geleceği için genç, yaşlı, kadın erkek tüm partililerimizle omuz omuza azimli ve kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. İl ve ilçe kongrelerimizden çıkan yönetimlerimiz ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışacağız. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan genel kurultayımız sonrasında da ilçelerimizden, genel merkezimize hep birlikte aynı kararlılık ve inançla Türkiye’nin tek ihtiyacı olan demokrasi, hak, hukuk ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz.”