Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Eskişehir Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

Sinan Özkar yaptığı açıklamada, "Büyük onur duyarak yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'ndan, Milletvekili adaylık başvurusunda bulunacağımdan ayrıldım. Yönetim kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımızla helalleştik, birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan, CHP Çifteler İlçe Başkanı Sebahattin Tetik, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Eskişehir 1'inci sıra Milletvekili adayımız Sinan Özkar dır, Eskişehirimize hayırlı olsun bu yolda kendisine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

SİNAN ÖZKAR KİMDİR?

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar 1962 yılında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivrihisar'da tamamlayan Sinan Özkar Sivrihisar Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarına girmiş ve Ankara Üniversitesin'de Hukuk Fakültesi'ni kazanmıştır. Burada da başarılı bir öğrencilik gösteren Sinan Özkar üniversiteyi bitirip avukat olmuştur. Halen avukatlık görevine devam eden Sinan Özkar Derya Yurtaydın Özkar ile evli ve çiftin Sinan Cem adında bir de oğlu var.