Milletvekili aday adayları, Ömer İbrahim Sayın, Emine Sanigök ve Eren Ekmen partiye emek veren üyelerle buluşarak, sıkıntılarını dinlediler. İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer İbrahim Sayın, partinin tabanından gelen Parti için elini değil gövdesini taşın altına koyan tüm üyelerle ve adaylarla birlikte ülkenin sorunlarının üstesinden geleceklerini söyleyerek, üyeleri tek tek dinledi.

Emniyet Teşkilatından emekli Millet vekili aday adayı Emine Sanigök  de teşkilatları sorunları bildiklerini bu yönde her türlü birliktelikler görev yapacağını söyledi. 

İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana değişik görevlerde yer alan önceki dönem İl Başkanı Milletvekili aday adayı Eren Ekmen, partinin  tabanindan gelen abilerimiz ve ablalarımızın tecrübeleri genç arkadaşlarımızın destekleriyle çok iyi şeyler yapacaklarının teminatın verdi. 

Odunpazarı İlçe Başkanı Tuna, ellerin İYİ Partide de sadece İYİ'lik için birleşmesi gerektiğini söyleyerek, tüm İlçe teşkilatına teşekkür ederek aday adaylarına başarılar diledi.