Eskişehirli İbrahim Öztürk, İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı oldu. Öztürk, İYİ Parti Genel Merkezi'nde resmi başvurusunu gerçekleştirdi. 

İbrahim Öztürk, Kimdir?

Öztürk, 1957 doğumlu olup ilk ve orta okulu Eskişehir Çifteler'de bitirmiştir. 1976’ da Kayseri Mimar Sinan İnşaat Teknik Lisesinden mezun olmuştur.

1976-1979 yılları arası Eskişehir Mahmudiye belediyesinde İmar ve İnşaat teknisyeni kadrosuyla belediye de Fen memurluğu görevinde bulunmuştur.

1981‘de inşaat malzemeleri resmi ve özel müteahhitlik işleri ile ticarete başladı. 1984-1989 Eskişehir Mahmudiye belediyesinde ANAP’tan Belediye Meclis üyeliği yaptı. 1989 Yerel seçimlerinde Eskişehir Mahmudiye ilçesinde ANAP’tan Belediye başkan adayı oldu. 1990-2002  yıllarında  Antalya’da inşaat ve turizm sektöründe faaliyetlerde bulundu.

Antalya MHP’de bir dönem merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, bir dönem il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2002'den bugüne Kumluca ve Finike bölgesinde inşaat ve turizm faaliyetlerine devam etmekte.

2004  Yerel seçimlerinde Kumluca’dan MHP’den Belediye Başkan adayı olmuştur. MHP Kongre sürecinden beri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanında yer almıştır. İYİ Parti Finike kurucu ilçe yönetimi kurulu üyesidir.

Halen Kumluca ve Finike yöresinde İnşaat ve  Turizm işleri ile iştigal etmektedir.
 
Evli ve 2 çoçuk babasıdır. Öztürk'ün eşi emekli öğretmen, kızı avukat ve oğlu iktisatçı dır.