Genel seçim tarihinin belli olmasıyla beraber, siyasi partilerde milletvekili aday adaylarının isimleri belli oluyor. ESKİ Genel Müdürlüğü yapan İnşaat Mühendisi Garip Yıldırım da CHP Eskişehir İl Binası önünde bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla birlikte milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Yıldırım'ın açıklamasına, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP İlçe Başkanları, CHP'li Belediye Başkanları ve birçok partili katıldı.

Yıldırım öncelikle, hem ülke hem de dünya genelinde yaşanan su krizi ve kuraklık sorununa dikkat çekti. Yıldırım, bu noktada tarım alanlarının verimli kullanılması ve yeniden tarıma dayalı üretim modelinin benimsenmesi gerektiğini ifade etti. 

Ülkenin üretim anlamında kalkınması için yerel yönetimlere büyük görev düştüğünü belirten Yıldırım, konuyla ilgili çeşitli görüş ve önerilerini dile getirdi. Yıldırım yanı sıra, gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası Eskişehir'de herkese dokunup tüm kapıları çalacağını ve vatandaşlarla her zaman iç içe olacağını söyledi. 

Sosyal ya da ekonomik herhangi bir ayrım gözetmeksizin herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olmasını temenni eden Yıldırım, herkesle birlik ve beraberlik içinde mücadelesine devam edeceğini ifade ederek CHP Eskişehir Milletvekili aday adaylığını kamuoyuna açıkladı.