Demokrat Parti (DP) Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine yoğun olarak devam ediyor. Dökmeci, son olarak Hamamkarahisar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Miting havasında geçen toplantıya DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, DP Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, Meclis Üyesi adayları ve parti yöneticileri destek verdi.

Habil Dökmeci, yaptığı konuşmada; "Evet, Sivrihisar artık değişim için her yerden kıvılcım almaya başlamış. Şu muhteşem görüntünüz, bize verdiğiniz bu olağanüstü desteği görmek istemeyen gözlerin, hatta bizleri zayıf gösterme gayretinde olanların şuan kulaklarını parçalıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Sivrihisar'ın en büyük sorunu işsizlik, üreten bir toplum olmamız lazım derken, bizleri tüketen bireyler konumuna getirdiler. Belediye başkanlığını önce Allah’ın izni sonra sizlerin desteği ile aldıktan sonra, topyekün ilçemizde birlikte çalışarak Sivrihisar’ımıza vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Çalışmak zorundayız, çünkü Sivrihisar'ın dünyayı kendine çekecek tarihi özellikleri var.” şeklinde konuştu.