Karacan’ın Girşimleriyle Günyüzü İlçesine Üç İş Makinesi

Günyüzü Belediye Başkanı M.Remzi Arayıt’ın talebi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan belediyeye hibe edilen “Arazöz, Yol Süpürge Makinesi ve Ekskavatör Kepçe” teslim töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Günyüzülü hemşehrilerine seslenen Karacan, “Günyüzü’nün bizde yeri hep ayrıdır, kurulduğu günden beri Davamızın ve Liderimizin en büyük destekçisi olmuşlardır. Biz de Eskişehir’in en uzak ilçesi olan Günyüzü’nün bazıları gibi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlanması gerektiğini biliyor, halka hizmet hakk’a hizmet anlayışıyla bize gelen talebi en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Günyüzümüze hayırlı uğurlu olsun inşallah." şeklinde konuştu.

Günyüzü Belediye Başkanı M.Remzi Arayıt konuşmasında ise; “Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’a ve bakanlığımıza ilçemize yapmış oldukları destek için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Teslim töreninin ardından Karacan, çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Teşkilat üyeleri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile de Günyüzü ilçesi hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler.