Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir'den 28. dönem milletvekili aday adayı olan Suat Kızıldağ, MHP Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Kızıldağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. dönem cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri cumhuriyetimizin 100. yılında en kritik seçimlerinden birisi olacaktır. Bu bağlamda güzide şehrimiz Eskişehir'imize hizmet etmek için, davasına gönül verdiğim mensubiyetini yüreğimde taşıdığım MHP' den aday adayı olarak huzurunuzdayım.

Kısaca kendimi tanıtmak isterim ismim Suat Kızıldağ MHP 28. dönem aday adayıyım.

Aslen Emirdağlı, doğma büyüme Eskişehirliyim. İlk ve orta öğrenimim Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda, lise Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi'nde, ön lisans Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro Bölümü, Lisans öğrenimimi Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladım.

2006 yılında göreve başladığım Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden seçim dolayısıyla istifa edene kadar Eskişehir Tapu Müdürlüklerinde kamu görevimi ifa ettim. Aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı bulunan Türk İmar ve İnşa Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası'nda 2012 yılında atanarak 11 yıldır il temsilciliği görevini şerefle ve onurla yerine getirdim.

14 Mayıs 2023 seçimleri dolayısı ile;

MHP il yönetimimiz doğrultusunda, şehrimizde kapısı çalınmadık ev, ayak basılmadık sokak, davamızı anlatmadığımız hemşerimiz kalmayana kadar, yılmadan, yorulmadan çalışacağıma,

Yüce meclisimizde milletin vekili olma vazifesi şahsıma laik görülür ise, kamu hizmetlerimde göstermiş olduğum vazife ve görev bilincimi yüce mecliste laikiyle göstereceğime şehrimizin sesi yüreği olacağıma söz veriyorum.

Sayın genel başkanımız, Dr. Devlet Bahçeli'nin bildirdiği gibi:

Bizim sevdamız Türkiye'dir, bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir, adayımız belli kararımız nettir.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin şimdiden devletimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz eder, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, aziz Türk milletine siz değerli basın mensubu temsilcilerimiz vesilesi ile saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım."