İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın Ada Restaurant’ta düzenlediği kahvaltıya partililerin ilgisi büyük oldu. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi adayları ve İYİ Parti’ye gönül verenleri buluşturan kahvaltıda herkesin enerjisi çok yüksek, morali yerindeydi. 200’den fazla partiliyi buluşturan organizasyonda bir konuşma yapan Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, anlamlı mesajlar verdi.

ODTÜ Mezunu, Donanımlı, Tecrübeli

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın ODTÜ mezunu, kendisini çok iyi yetiştirmiş, donanımlı ve vizyoner bir isim olduğunu söyleyen Kabukçuoğlu, “Tecrübesini, bilgi birikimini, mesleki bakış açısını ilçemize, ilimize en doğru ve en iyi şekilde yansıtacağına inancım tamdır. Odunpazarı’na artık mühendis eli değmelidir, Odunpazarı’na Mühendis Salih Karabacak yakışır” diye konuştu.

Ezici Çoğunlukla Kazanacağız

Kahvaltıya katılan tüm partililerle yakından ilgilenen Salih Karabacak da, İYİ Parti’ye gönül veren, kendisinden desteğini esirgemeyen hemşerilerine teşekkür etti. Seçim çalışmaları esnasında halktan büyük ilgi gördüğünü, bu teveccühün mutlaka sandığa yansıyacağını vurgulayan Karabacak, şöyle devam etti: “Vatandaşımız bizi seviyor, her toplantımız çok kalabalık ve coşkulu geçiyor. Halkımız iyi belediyeciliğe, dürüst ve güvenilir yöneticilere, kendilerine dokunacak, her zaman yanlarında olacak siyasilere hasret. Bu hasret 31 Mart günü bitecek. İddia ediyorum bu seçim; ezici çoğunlukla bizim olacak, halkımız inşallah 1 Nisan sabahı İYİ belediyecilikle tanışacak.”