Sosyal medya hesaplarından yazılı açıklamada bulunan Milletvekili Sazak, “elle tutulur yegane projeleri bölücübaşı ve aparatlarını hapisten çıkarmak olanlar, bu millete derman olacak fikirlerden yoksundur” sözleriyle muhalefete yüklendi. 

Açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun makam paylaşımı ile 6’lı masayı mutlu etmeye çalıştığının altını çizen MHP’li Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde;. 

“Bölücü teröristlerin dışarıdan desteklediği ne idüğü belirsiz toplamalar; sapı bizden baltaları da aralarına ekleyerek, kurucusunun sadece ismi ve resmi kalmış olan partinin hatırına milliyetçi muhafazakâr kesimi kandırma, kopardığını kar bilme oyunuyla seçime gidiyor. Elle tutulur yegane projeleri bölücübaşı ve aparatlarını hapisten çıkarmak olanlar, bu millete derman olacak fikirlerden yoksundur. Açıktan destekli Kılıçdaroğlu; Cumhurbaşkanı Yardımcılığı dağıtımı, Bakanlık pazarlığı ve milletvekili promosyonu ile her an dağılmaya hazır ekibini mutlu ederek ülkenin başına müstemleke valisi olarak geçme hayali hevesindedir.”