Eskişehir'in İnönü ilçesinde bağımsız olarak yerel seçimlere katılacak olan Ali Erol, oldukça iddialı. Ak Parti ve CHP'den ağırlıklı olmak üzere halkın her kesiminden destek alarak yola çıktığını belirten Erol, "Sivil direniş hareketimizle İnönümüzü hak ettiği şekilde yönetebilmek için yola çıktık." dedi.

"Normal şartlarda ilçemizde bağımsız bir adayın şansı yok denecek kadar az olmasına rağmen diğer siyasi parti adaylarının halk tarafından teveccüh görmemesi bizim şansımızı arttırıyor" diyen Bağımsız aday Ali Erol halkın her kesimini kucaklayan ve halkın sesi olan bir başkan olarak tüm kesimleri kucakladığını belirtti.

İnönü'de Sen Ben döneminin kapandığını ifade eden Erol, artık Biz olacağız ve Bir olacağız diyor.

Ali Erol, Eskişehir Haber26'ya yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Kırmadan dökmeden bir İnönü için topyekün hareket ediyoruz. İçimizde her partide yönetici olarak çalışmış, neferi olarak koşturup bayrağını yükseltmek için çabalamış arkadaşlarımız var. Neden buradalar? Çünkü siyasilerin kısır çatışmaları yüzünden İnönü'nün kaybettiğini çok iyi görüyorlar.

Diğer iki aday da İnönü için çalışmadılar. Denendiler ve gereğini yerine getiremediler. Halkta karşılıkları yok. Hal böyle olunca bu mecburiyet ortaya çıktı ve beni de başkan olarak uygun gördüler.

Halktan olumlu geri dönüşler aldıkça ne kadar doğru bir iş yaptığımızı hep birlikte görüyoruz. Başkalarının bize dayattığı adayları değil ilçemize hizmet edecek kişilerin burada olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor şeklinde sözler söylüyorlar. Bu bizi çıktığımız yolda daha dik durmamıza vesile oluyor. Hevesimiz ve cesaretimiz artıyor.

Her geçen gün çoğalıyoruz. Meseleyi İnönü meselesi olarak algılayanların sayısı her gün artıyor. Kararlı hareket edeceğim ama "Her şeyi ben bilirim" edasıyla bir başkan asla olmayacağım. Kapılarımız her zaman herkese ardına kadar açık olacak.

Pek çok önemli projeyle geliyoruz. Öncelikle büyük eksikliği hissedilen küçük sanayi sitesi bizim dönemimizde hayata geçecek. Bir düğün salonunu hemen hayata geçireceğiz. İnönü tarihi dokusuyla ve THK tesislerinin de burada oluşuyla bir turizm merkezi haline getirilecek.

Tarım ve hayvancılık bizim en önemli gelir kaynağımız. Tarım ve hayvancılık kalkınma ofisi kurarak çiftçimizi destekleyecek ve önderlik ederek ufkunu açacağız. Bu ve bunlar gibi pek çok projemiz var. Halkın refahına ve mutluluğuna odaklı olan her öneriye de şeffaf bir biçimde yaklaşarak toplum yararına işlerin altına imza atmayı planlıyoruz.

Belediyenin görevleri sadece çevre düzenlemesi veya çöp toplamak değildir. Belediye, topluma önderlik edecek her alanda başrolü üstlenmesi gereken bir yapıdır. İnşallah göreve geldiğimizde hızla hayata geçecek ekonomik sosyal ve kültürel anlamda projelerimizle halkımıza nefes aldırmayı amaçlıyoruz.

Bu konuda bizlere destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnönü halkına sesleniyor ve şunu söylüyorum ki bu bir yerel seçimdir, herkesin bir parti tercihi olabilir ama bu seçimde başkan seçeceğiz. Seçilen başkan ile de seçimden sonra beş yıl muhatap olacağız. Sandığa giderken değerlendirmelerini bu yönde yapsınlar"