Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi (SES), Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş ve Yönetim Kurulu Eskişehir Haber26'yı ziyaret etti.

Eskişehir Haber26 İmtiyaz Sahibi Şahin Çanak'a parti çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Kasım Karakaş, Eskişehir'de 5 ilçede, Türkiye genelinde ise 46 ilde teşkilatlandıklarını söyledi.

Karakaş, ilk olarak kuruluş itibariyle henüz çok yeni bir parti olduklarını ve şu an için Eskişehir'de 5 ilçede, Türkiye genelinde ise 46 ilde teşkilatlandıklarını belirtti. Türkiye'de kararsız seçmen oranının yaklaşık %30 olduğunu ifade eden İl Başkanı Karakaş, bu yüksek oranın sebeplerinin araştırılması gerektiğinden bahsetti.

Türkiye'ye yeni bir siyaset anlayışı getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Kasım Karakaş, bu noktada "sessizlerin sesi olmak" esasıyla hareket ettiklerini ifade etti. 

Önceliklerinin her zaman yerel siyaset olacağının altını çizen Karakaş, bu konudaki çalışmalarını seçim dışında da sürdüreceklerini söyledi. Karakaş, Eskişehir yerelinde başta gelen sorunları ise trafik, yol yetersizliği ve otopark sıkıntısı olarak tanımladı. 

Karakaş son olarak, parti fark etmeksizin tüm vatandaşların mutlaka sandığa gitmesi ve oy kullanması konusunda da çağrıda bulundu.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.