Öztürk Yılmaz liderliğinde 20 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Yenilik Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı olan Av. Gülçin Yapıcı, önderliğinde çalışmalarını sürdüren parti Odunpazarı, Tepebaşı ve Seyitgazi ilçe kongrelerini bugün tamamladı.

Sivrihisar ve Mihallıççık ilçelerinin kuruluşunu da tamamladıklarını ve hızlı bir şekilde il kongresi için hazırlık yaptıklarını ifade eden İl Başkanı Yapıcı, "Halkımızın teveccühü ile karşılaşmak hepimizi olumlu yönde motive ediyor. Amacımız Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz'ın da destekleriyle kısa sürede tüm yurtta kuruluşumuzu tamamlamak ve ilk seçimde de iktidara yürümektir" dedi.

Türkiye'yi siyasi çıkmazdan kurtarmak için Yenilik Partisi'ni kurduklarını söyleyen Av. Gülçin Yapıcı, "Bizden sonraki çocuklarımıza pırıl pırıl bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bu bizim yurtseverlik görevimizdir. Yenilik hepimiz için şarttır. Yeni dönemin inşası şarttır. Bizim mutlaka bu dönemi birlikte şekinlendirmemiz gerekiyor. Siyasal olarak oldukça fazla kirlenen ülkemizde Yenilik Partisi halkın tek umudu haline gelmiştir." şeklinde konuştu.

Gerçekleşen kongrelerde Odunpazarı ilçe başknalığına Serkan Ortatepe, Tepebaşı ilçe başknalığına Erol Çoban ve Seyitgazi ilçe başkanlığına İsmail Gül seçildi.