Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 1984 yılından bugüne kadar CHP ve diğer sosyal demokrat partilerde görev yapmış eski milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyelerini ağırladı.

Başkan Ataç’ın ev sahipliğinde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve İYİ Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının yanı sıra çok sayıda CHP’li katıldı.

Katılımcıların kent ve ülke meseleleri hakkında görüş alışverişinde bulunduğu gecede bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “İnsanoğlunun vefaya çok ihtiyacı vardır. Bu gece de bir vefa gecesi. Tabi ki CHP bu ülke için çok önemli. Bu dönemde de ülkemizin CHP’ye çok ihtiyacı var. Bu ihtiyaç ile 31 Mart seçimlerinin sonu çok güzel olacak. CHP’li belediyelerin başarısını ülke geneline taşıyacağız. Eskişehir gibi çağdaş, mutlu ve yaşanabilir bir kent örneği var. Bu güzel örneklerin sayısını artıracağız. Üstelik onlar gibi belden aşağı vurarak siyaset yapmayacağız. Efendiliğimizi ve ahlakımızı asla bozmayacağız ve yoğun bir çalışma ile başarıya ulaşacağız. Buradaki büyüklerimizin deneyimlerinden de yararlanacağız. Bakın Tepebaşı ne kadar mesafe kat etti, bu güzel günlere kavuştu. Eğer çalışkan olur, dik durur, doğrularınızdan vaz geçmezseniz başarı da sizinle oluyor. Yolumuz Atatürk ve devrimlerinin yolu. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Toplantı, katılımcıların kent ve ülke meseleleri hakkında fikirlerini paylaşmaları ile sona erdi.