Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Uşakspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor'umuzu konuk edecek.

UŞAKSPOR ÜST SIRALARDA KENDİNE YER ARIYOR

Lig'de oynadığı 12 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 16 puan toplayan Uşakspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek üst sıralarda kendine yer bulmak istiyor

ESKİŞEHİRSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

TFF 2. Lig’in 15. haftasında bugün deplasmanda Uşakspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bir Eylül Stadyumunda Uşakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor’un son antrenmanda futbolcuların maçı kazanmak için istekli olduğu gözlerden kaçmadı. 

UŞAKSPOR – VE ESKİŞEHİRSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Uşakspor – Eskişehirspor maçı 27 Kasım 2021 Cumartesi (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

UŞAKSPOR – ESKİŞEHİRSPOR PUAN DURUMU

Ev sahibi Uşakspor takımı ligde oynadığı 12 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet olarak 16 puan topladı. Puan cetvelinde maç eksiği ile 14. sırada yer alıyor.  Eskişehirspor ise 13 karşılaşma sonrasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak, 9 mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Puan cetvelinde averajla 18. sırasında yer alıyor.

UŞAKSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAKEM KADROSU, GÖZLEM VE TEMSİLCİLERİ 

EFE TANRIVERDİ (Hakem)
MEHMET DURA (1. Yardımcı Hakem)
SALİH BURAK DEMİREL (2. Yardımcı Hakem)
UGURCAN GÖKLER (Dördüncü Hakem)
COŞKUN TOPAÇ (Gözlemci)
KORAY BAKIŞ (Temsilci)

UŞAKSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK

Karşılaşma Uşak Bir Eylül Stadyumunda oynanacak.

UŞAKSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Edinilen bilgiye göre karşılaşma Es Tv’den canlı olarak yayınlanacak. Es Tv’den Serhan Arıman maçın nabzını 90 dk boyunca tutacak.