Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'de amatör futbolun yerel olarak en üst ligi Süper Amatör Lig geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalar ile başladı. 11-12 Kasım haftasında oynanan 7 mücadelde süprizler olduğu gibi, hafta sonu favori takımların kazandığı maçlara da sahne oldu.

Eskişehir SAL 18-19 Kasım'da oynanacak 2. hafta mücadeleleri ile devam edecek. A ve B olmak üzere 2 grupta yer alan takımlar sezonun ikinci haftasında 3 puan için mücadele edecek. 2. haftanın fikstürüne bakıldığında haftanın en çok öne çıkan mücadelesi B Grubu'nda oynanacak Alpagut Sümerspor - 2 Eylük SK maçı olacak gibi görünüyor.

IMG_3725

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve iddialı kadrolar kuran iki ekibin mücadelesi merakla bekleniyor. 18 Kasım Cumartesi, saat 15.00'te Necdet Yıldırım Stadyumu'nda oynanacak Güma İnşaat Alpagut Sümerspor - 2 Eylül Spor Kulübü maçı için iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

IMG_3879

İlk haftada Şekerspor engelini pek de zorlanmadan 2-0 ile geçen 2 Eylül SK sezona istediği gibi bir başlangıç yaptı. Şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Alpagut Sümerspor ise ilk haftada beklemediği bir mağlubiyet aldı. Kırka Boraks'a 1-0 ile boyun eğen Güma İnşaat A.Sümerspor, 2 Eylül müsabakasında yaralarını sarmak ve 3 puan almak istiyor. 2 Eylül SK ise 3 puan ile başladığı sezonda ikinci 3 puanını alarak zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

İki güçlü ekibin mücadelesinin hafta sonunda, Eskişehir amatör futboluna renk katması bekleniyor.