Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir Süper Amatör Lig'de 2. hafta mücadeleleri bugün itibariyle başladı. Haftanın en çok merak edilen ve en çekişmeli geçmesi beklenen maçı yağmur engeline takıldı.

18 Kasım Cumartesi, saat 15.00'te Necdet Yıldırım Stadı'nda oynanacak Alpagut Sümerspor - 2 Eylül SK mücadelesi yoğun yağmura rağmen saatinde başladı. Ancak maç başladıktan sonra yağmur şiddetini çok daha fazla artırdı. Bu sebeple sahanın belirli noktalarında küçük gölcükler oluştu ve futbolcular yağışla bozulan zeminde futbol oynamakta zorlanmaya başladı. Bunu gözlemleyen karşılaşmanın orta hakemi 32. dakikada maçı tatil etme kararı aldı.

Eskişehir SAL'da haftanın maçı olması beklenen Alpagut Sümer - 2 Eylül maçı yağmurdan dolayı ileri bir tarihe ertelendi. 32. dakikada ertelenen maçın skoru ise 0-0'dı.

IMG_4011

Ev sahibi Alpagut Sümerspor karşılaşmaya; Atakan Şahintürk, Yarkın Kuşoğlu, Furkan Özkartal, İbrahim Çelik, Enes Yiğit, Oğuzhan İnce, Rıdvan Can Demircan, Atakan Utku, Berke İşbilir, Onurhan Gökdemir ve Mutluhan Pelit 11'i ile çıktı.

IMG_4009

Konuk ekip pozisyonunda olan 2 Eylük SK ise; Hikmetcan Sağıroğlu, Emirhan Çankaya, Erçin Eskier, U.Şahin Kotoğlu, Fırat Çakar, Metin Gültekin, Oğzuhan Özkaya, Faruk Erdoğan, Sefer Sever, S. Alper Bircan ve Ahmet Düzarat 11'i ile sahada yer aldı.