Ziyarette ekonomi, ticaret, Eskişehir’in sorunları ve çözümleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Özkarayanık, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, “Tepebaşı’nın her mahallesine, her sokağına hakimim. Hergün halkın içindeyim. Onları dinliyorum. Sıkıntılarını, sorunlarını biliyorum. Onlara bu sorunlarla ilgili hazırladığımız projelerimizi, uygulamaları anlatıyoruz. Güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu seçimde kararsız seçmen de maalesef fazla. Oy kullanmayacağım diyen seçmenler var. Onlara tepkilerini oy kullanmayarak değil, alternatif ve işini iyi, layıkıyla yapabilecek adaylara oy vermelerini istiyoruz. Seçim sadece iki parti arasında değil. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. İşimiz zor biliyoruz. Ama kendimize, teşkilatımıza ve projelerimize güveniyoruz, inanıyoruz. İnşaAllah başarıya ulaşacağız. Gittiğim heryerde söylüyorum. Derneklerimizin toplumumuzun önemli bir iç dinamiği olduğunu. ERİAD da aktif olarak etkinlikler düzenleyen, iş dünyasının sorunlarına çözümler arayan önemli bir dernek. Başta ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna’ya ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

F1Fb5Ac6 Bbc3 4961 Bba9 052B58982A10

ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, DEVA Partisi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Eskişehir’i seven ve Eskieşhir’e değer katmak isteyen iş insanlarının oluşturduğu bir derneğiz. Derneğimiz Balkan kökenli Sanayici, İş İnsanı ve profesyonel yöneticilerden oluşmaktadır. Kurulduğumuz günden bugüne kadar derneğimiz tarafından çok sayıda etkinlik ve proje hayata geçirilmiştir. Biliyoruz ki Eskişehir sanat ve kültür kenti olmakla birlikte çok önemli bir sanayi kentidir. Şehrimiz ekonomisi ve turizmine katkı vermek için çaba harcadığımız önemli bir hedef ve bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar var. Amacımız şehrimize faydalı olmak. Ülkemizin içinde olduğu bir ekomik olumsuzluk var. Zor şartlarda işimizi yapmaya çalışıyoruz. Üretmeye, geliştirmeye devam ediyoruz. Eskişehir için çalışıyoruz. Şehrimizin sorunlarını bir sivil toplum kuruluşu olarak yetkili mercilerle paylaşıyoruz. Siyasilere anlatıyoruz. Belediye başkan adaylarına anlatıyrouz. Onları dinliyoruz. Biz dernek olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Genç bir ekipsiniz. Başarılar diliyoruz." Şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Çelik Erimez ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı Yunus Korkmaz da ERİAD üyelerine seçim çalışmaları ve projelerini anlattılar.

 ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna’ya ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ederek ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çekildi.