Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol A Milli Takımı'nın Eskişehir'de oynayacağı Ermenistan maçını ve öncesindeki kamp sürecini takip etmek üzere şehre geldi. Büyükekşi'nin yanı sıra TFF yöneticileri de bu maç için Eskişehir'de bulunuyor. Ermenistan maçı için Eskişehir'e gelen Büyükekşi ve TFF heyeti Türk futbolunun en köklü camialarından Eskişehirspor'u ziyaret etti.

Büyükekşi'nin Eskişehirspor ziyaretine, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Orhan, Mustafa Eröğüt, Cengiz Erdem ve M. Taha Güvendi ile Genel Sekreter Yardımcısı Eren Yeşilyurt da eşlik etti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, yönetim kurulu üyeleri ve İdari Menajer Özgür Gedik ile yapılan görüşmelerde, Eskişehirspor'u yeniden ayağa kaldırmak için neler yapılması gerektiği detaylıca konuşuldu.

Gerçekleşen toplantının ardından Başkan Büyükekşi'nin, takımın durumu, mevcut ve yapılmakta olan tesisler ile altyapı hakkında detaylı bilgi aldığı da basına bildirildi. Fikir alışverişinin ardından Büyükekşi, futbolcularla topluca bir araya gelerek, yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Ayrıca  TFF Başkanı Büyükekşi, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca'ya ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri için teşekkürlerini ileterek, bir araya geldikleri sıcak ve samimi ortam için minnettarlığını da belirtti. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, profesyonel liglere hızla geri dönme adına Eskişehirspor'un sonuna kadar mücadele edeceğini söyleyerek sözlerine son verdi.