Dijitalleşen dünyada sosyal medya uygulamaları ön plana çıkmakta kullanıcılar bu alanda para kazanma imkanına sahip olmaktadır. Tiktok video paylaşım uygulaması çok fazla kullanıcıya sahiptir. Hesabında tanıtım ve reklam yaparak, canlı yayın açarak para kazanan oldukça fazla sayıda üye bulunur. Tiktok hesabınızın dikkat çekmesi için yapılması gereken bazı tüyolar şunlardır:

·         Kullanıcı adınızın farklı ve dikkat çekici olması

·         Güncel ve trend içerikler üretmek

·         Önerilen videoları takip edip incelemek

·         Popüler videoları hikayelerinizde paylaşmak

·         Paylaşımlarınızın dikkat çekici görsele sahip olması

Şarkı tanıtımları ve trend konularda videolar paylaşmak takipçi sayınızın daha hızlı artmasını sağlayacaktır. Yeterli takipçi sayısına sahip değilseniz Popigram internet adresinde yer alan Tiktok panelinden Tiktok Türk takipçi satın al seçeneğini değerlendirebilir gerçek kullanıcılar ile hesabınızın görünürlüğünü artırabilirsiniz.

TikTok’ta İzlenmek İçin Ne Yapmalıyım?

Paylaşımlarınızın izlenme sayısını artırmak için kendinize bir hedef kitle belirlemeli, bu kullanıcıların dikkatini çekecek özgün videolar oluşturmalısınız. Videolarınız ile alakalı doğru ve yeterli sayıda hashtag kullanmak sizi öne çıkaracak ve izlenme sayınızı artıracaktır.

Planlı hareket edip videolarınızda son çıkan trend şarkıları kullanmalısınız. Orijinal ve özgün içerikler üretmeli popüler Tiktok hesaplarını takip ederek analiz yapmalısınız. Tiktok takipçi satın al seçeneğinden yararlanarak gerçek kullanıcılardan oluşan paketleri satın alarak takipçi sayınızı Ppoigram ile artırabilir daha fazla izlenmeye ulaşabilirsiniz.

TikTok Saat Kaçta Video Atılmalı?

Tiktok uygulamasındaki kullanıcıların en aktif oldukları zaman hafta sonu saat 20:00 ile 21:00 arası olarak belirlenmiştir. Videolarınızı 19:00 dan sonra paylaşmanız daha fazla izlenme ve etkileşim almanızı kolaylaştırır.

Tiktok’tan Para Kazanan Var Mı?

Reklam ve sponsorluk gibi anlaşmalar ile kullanıcılar 5 bin dolar ile 8 bin dolar arasında kazanç sağlayabilir. Bu miktar Tiktok kullanıcısının ne kadar popüler olduğuna ve kaç adet takipçiye sahip olduğuna göre değişecektir. Takipçi sayınızın yüksek olması firmaların sizinle çalışmasını ve tanıtım anlaşmaları yapmanızı kolaylaştırır. Takipçi sayınızı zaman kaybetmeden artırmak için Popigram.com Tiktok panelinde yer alan takipçi paletlerini inceleyebilir size uygun olan paketi kolayca satın alabilirsiniz.