Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında, Eskişehirli seramik sanatçıları Alina Öznur, İnal Sert, Merve Bekket ve Seda Küçükçakır'ın eserlerinin yer aldığı sergi, Eto Sanat Galerisi'nde ziyarete açıldı.

Serginin açılış törenine ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, yönetim kurulu üyeleri ve birçok sanatsever katıldı. Açılış konuşmasını yapan ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Alina Öznur, İnal Sert, Merve Bekket ve Seda Küçükçakır gibi birbirinden yetenekli üç seramik sanatçısının eserlerini ETOSANAT Galerisi'nde sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Alp, Etosanat Galerisi'nin 15. yılını kutlarken, Eskişehir Ticaret Odası'nın sanata ve sanatçılara verdiği değerin devam edeceğini belirtti. Sergiye katılan Alina Öznur, İnal Sert, Merve Bekket ve Seda Küçükçakır ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, ETOSANAT Galerisi'nde sanatseverlerle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. 46 eserin yer aldığı seramik sergisi, ETOSANAT Galerisi'nde 3 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.