Milli Futbol Takımımız, yine UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda beşinci maçında, bu sefer sahada Ermenistan'ı mağlup etmek amacıyla yer alacak. Yaptığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle ayrılarak 9 puanla lider konuma gelen Milli Takım, Ermenistan'ı da yenerek bu avantajlı durumunu sürdürme hedefinde. 

Türkiye ve Ermenistan arasında oynanacak olan maç, heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Peki bu heyecan dolu karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye-Ermenistan karşılaşması, 8 Eylül Cuma günü saat 21.45'te gerçekleşecek. Bu büyük mücadele, TRT1 ekranlarından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehir'de taraftarlar için büyük sürpriz

Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Ermenistan ile karşılaşacağı maç öncesi, A Milli Futbol Takımı'nın taraftarlarını sevindirecek bir duyuru yapıldı. Eskişehir Valilik Meydanı'nda, taraftarlar için özel bir alan oluşturulacağı bilgisi paylaşıldı.

A Milli Takım ürünlerinin satışa sunulacağı "Bizim Çocuklar" adlı bir trında yer alacağı Valilik Meyda'nında hem milli maç özelinde indirimli formaların satışı yapılacak hem de bilet bulamayan vatandaşlar için maç yayını yapılacak olan dev ekranda Türkiye - Ermenistan karşılaşmasını izleme imkanı sunulacak.