CHP Parti Meclisi’nde (PM), Seyitgazi belediye başkanı Uğur Tepe, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterildi.

Başkan Tepe, adaylığının açıklanmasının ardından resmi sosyal medya hesabından "Çalışmaya devam edeceğiz" diyerek adaylık açıklamasında bulundu.

Tepe, yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz andan itibaren "Herkesin Başkanı" sloganına yaraşır bir şekilde 51 mahallemizin tamamına hizmet verdik. Görev süremiz boyunca hiç kimseyi siyasi kimliğinden dolayı ötekileştirmeden her vatandaşımıza eşit hizmet imkanı sunduk. Yapmış olduğumuz tasarruf tedbirleri ve çalışma disiplini ile Belediyemizi yönetilebilir hale getirdik. Bundan sonra da mevcut hizmetlerimizin üzerine daha fazlasını katarak aynı disiplinle çalışmaya devam edeceğiz.  Genel merkezimiz tarafından Seyitgazi Belediye Başkan adaylığımız uygun görülmüştür. Öncelikle bu kararı alan Merkez Yürütme Kurulumuz, Parti Meclisi Üyelerimiz ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e teşekkür ederim.  Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız. Hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.