Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 3. derece siroza yakalandı ve doktorlar tarafından 9-12 aylık bir ömür verildiği öğrenildi. Organ naklinin acil olarak gerçekleştirilmesi gereken oyuncunun, tedavi için sıra beklediği belirtildi.

Ufuk Özkan, "Geniş Aile" dizisinde Cevahir Kirişçi karakteriyle tanınmıştı. Geçen yıl karaciğer yağlanması nedeniyle 17 kilo kaybeden oyuncu, normal kontrolleri sırasında üçüncü derece siroz olduğunu öğrendi. Doktorlar, organ nakli olmadığı takdirde 9-12 ay yaşama süresi olduğunu belirtti.

Memorial Şişli Hastanesi'nde organ nakli için sıra bekleyen Ufuk Özkan, bu süreçte zorlu bir süreçten geçeceği bilgisini aldı. Tedavi süreci başladığı için planladığı 3 sinema filmi çekimlerini ertelemek zorunda kalan oyuncu, geçen yıl anlaşmalı olarak boşandığı eşi Nazan Güneş ile evlendiği tarihte ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, sağlık durumuyla ilgili Instagram sayfasından açıklama yaptı.

Karaciğer problemleri yaşadığını ve organ nakli olasılığına karşı uzman doktorlar tarafından takip edildiğini belirten Özkan, hayranlarından endişe dolu mesajlar aldığını ve üzüldüğünü ifade etti. Ancak bu sürecin işini etkilemeyeceğini ve en kısa sürede yeni projelerle yine ekranlarda olacağını belirtti. Ufuk Özkan, sevenlerine teşekkür ederek mesajını sonlandırdı.