Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, bayram süresince birçok noktada vatandaşlarla buluştu. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi ve Eskişehir Valiliği Safiye Gönül Bayar Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ünlüce’ye ziyaretlerde CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir eşlik etti. Bakım Merkezi ve Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek ellerini öpen Başkan Ünlüce, kıdemli vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Sıcak bir ilgiyle karşılanan Ünlüce, “Özellikle bayram günlerinde büyüklerimizi ziyaret etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek çok kıymetli. Onların duaları, sevgisi ve paylaştıkları güzel anıların bizlere bıraktıkları en değerli miras olduğunu asla unutmamalıyız. Bayramları hepimiz için daha anlamlı kılan büyüklerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Her zaman onlarla beraber ve yanlarındayız. Büyüklerimizin dualarını almak, yüzlerindeki tebessümü görmek benim için en güzel bayram hediyesi oldu.” dedi. 

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ileten kıdemli vatandaşlar da Ünlüce ile uzun süre sohbet ettiler. Ziyaretler çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.