H.Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi eski mezunlarıyla bir araya gelerek anılarını yenilediler.

Mezunlar Günü etkinliğine de katılan 1976 yılı mezunları ve diğer mezunlar, hazırlanan anı defterine duygularını yazdılar. Okul Müdürü Şenol UÇAR’ın Açılış ve Hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan etkinliğe yoğun bir katılımın olduğu gözlendi. Okul Müdürü UÇAR, Etkinliğe katılan mezunların okul adına bir dernek kurma çalışması başlatmalarını önerdi.

Etkinlik boyunca Okulun eski mezunları , şu anda eğitim gören öğrenciler ile ve kendi arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı buldular.

Eski mezunlar adına konuşan misafirler, Ahmet Kanatlı Lisesi mezunu olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler ve kendilerine bu imkanları sağlayan Kanatlı ailesine, okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Okul öğrencilerinin yapmış olduğu resim sergisi gezildikten sonra, etkinliğe katılan mezunlara ve misafirlere pilav ve okul velilerinin hazırlamış olduğu yiyecek ve içecekler ikram edildi. Okul anısına hazırlanan, üzerinde okulun logosu ve isminin yer aldığı kupa bardak, magnet, kalem, anahtarlık, şapka gibi hediyelik ürünler sergilendi.