Yurt içi ve yurt dışı yolculuklarda hava yolunu tercih edenlerin sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken uçak bileti fiyatları da aynı ölçüde önem kazanıyor. Online uçak bileti sektörünün önde gelen isimlerinden Plusfly sayesinde artık isteyen herkes dünyanın dört bir yanına en uygun fiyatlarla uçma imkanından yararlanabiliyor. Plusfly’ın gelişmiş arama motoru sayesinde yolcular; belirledikleri tarih aralığında, istedikleri rotaya gerçekleşecek olan yüzlerce hava yoluna ait tüm uçuşları tek bir ekran üzerinde listeleyip karşılaştırabiliyor ve kendileri için en uygun olan uçuşu seçip biletlerini satın alabiliyorlar.

Plusfly yurt içine ve yurt dışına seferler düzenleyen yüzlerce hava yolu şirketinin uçak biletlerini en ucuz fiyatlara müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor. Bunun için Plusfly uçak bileti iletişim hattından hizmet alan yolcular bilet satın alma ve satın alınan biletin değişikliği gibi işlemlerini müşteri temsilcisinin yardımı ile gerçekleştirebiliyorlar. Plusfly’ın hattını arayan kişiler için ekstra bir ücretlendirme durumu söz konu olmuyor. Ücretlendirme yalnızca mobil ya da sabit hat operatörünün belirlemiş olduğu yerel arama ücretlendirmesi üzerinden yapılıyor. Plusfly uçak bileti iletişim hattını arayan yolcular uçak bileti satın alma ve uçak bileti değişikliği gibi işlemlerin yanı sıra fazla bagaj ekleme işlemlerini de kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Plusfly aracılığı ile hem yurt içine hem yurt dışına uçmak isteyenlerin en çok tercih ettiği hava yolu şirketlerinden biri olan Sun Express’in bilet satım işlemleri de gerçekleştirilebiliyor. Özellikle Almanya seferleri dolayısı ile büyük ilgi gören Sun Express, yalnızca Almanya ile de sınırlı kalmıyor. Ve pek çok Avrupa ülkesine de uçuş seferleri düzenliyor. Uçuşlarında Sun Express kalitesini tercih eden yolcular Plusfly’ın Sun Express iletişim hattını arayarak Sun Express uçak biletlerini çok uygun fiyatlar ile alabiliyor ve seyahatlerini keyifle gerçekleştirebiliyorlar.

Sun Express’in uçuşları ağırlıklı olarak İzmir çıkışlı olarak gerçekleşiyor. İzmir halkının hem Anadolu’ya hem Avrupa’ya ulaşımını sağlayan en önemli hava yolu şirketlerinden biri olan Sun Express de ülkemizde low-cost olarak hizmet veren şirketler arasında yer alıyor. hattı aracılığı ile yolcular; bilet fiyatları sorgulama, bilet satın alma, koltuk seçimi yapma ve buna benzer diğer işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Bununla birlikte bazı işlemlerin yapılabilmesi için ilgili hava yolunun kendi çağrı merkezinin aranması gerekliliği bulunabiliyor. Bu durumda Plusfly çağrı merkezinde görevli olan çağrı merkezi müşteri temsilcileri, yapılmak istenilen işlemin kendi yetkileri dahilinde olmadığını anlar anlamaz müşterileri hızlı bir şekilde ilgili hava yolunun yetkili müşteri hizmetleri numarasına yönlendiriyorlar.

Ucuz Uçak Bileti Almak İçin İpuçları

Plusfly müşterilerine, tercih ettikleri tüm güzergahlarda yılın her dönemi en ucuz uçak biletini temin etme ilkesi ile hizmetlerine devam ediyor. Ayrıca dönemsel olarak düzenlediği kampanyalar ve indirimler ile de uçak bileti fiyatlarını çok daha cazip hale getirmeyi başarıyor. Bununla birlikte ucuz uçak bileti almak isteyenlerin birkaç noktaya dikkat etmesi uçak biletlerini daha ucuza almalarında kendilerine yardımcı olabiliyor.

Yolculuk kararı veren kişilerin, bu kararla birlikte uçuş tarihlerini ya da en azından gitmek istedikleri tarih aralıklarını belirlemeleri uygun fiyatlı uçuşlar bulmalarında etkili oluyor. Özellikle yaz tatili, yılbaşı, bayram gibi dönemlerde hava yollarının doluluk oranı en yüksek seviyelere ulaşıyor. Bu nedenle söz konusu dönemlerde uçuş planlayan kişiler, uçuş tarihlerini önceden kesinleştirdikleri takdirde promosyonlu bilet bulma ve çok daha uygun fiyatlarla uçma avantajını elde edebiliyorlar.

Yurt dışına seyahat etmek isteyen kişilerin, seyahat planlaması aşamasında öncelikle gitmek istedikleri ülkenin vize koşullarını ve vize almanın yaklaşık ne kadar zaman alacağını öğrenmeleri öneriliyor. Böylelikle vize işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle, önceden almış oldukları biletin yanması ihtimalini ortadan kaldırma imkanı bulabiliyorlar.

Tatil dönemlerinde hem yurt içi hem yurt dışı uçuşlarında fiyatlar artmakla birlikte diğer sezonlarda oldukça uygun bilet fiyatları ile uçmak mümkün oluyor. Seçilen güzergaha göre farklılık gösterse de; çoğunlukla Şubat tatilinden sonra ilkbahar ayları ve yaz sezonundan sonra sonbahar ayları doluluk oranları daha düşük oluyor. Bu nedenle bu dönemlerde uçuş planını yaparken bu tarihleri dikkate alanlar daha uygun fiyatlarla uçuşlarını tamamlayabiliyorlar.  Tabii ki tüm bunların ötesinde yılın her dönemi en ucuz fiyatlar ile uçmak için Plusfly’ın indirimlerini ve kampanyalarını takip etmek de yeterli oluyor. Plusfly müşterileri kendilerine özel olarak düzenlenen en uygun fırsatları ve promosyonları yakından takip ederek her zaman en ucuz fiyatlar ile uçmanın tadını çıkarabiliyorlar. Ayrıca üyeleri kendilerine Plusfly tarafından gönderilen bilgilendirme mesajları ya da mailleri sayesinde tüm indirimlerden ve kampanyalardan öncelikli olarak haberdar olma ve yararlanma fırsatını da elde etmiş oluyorlar.