Tesettür eşofman takımı tercih ederken ön plana taşınmak istenilen stil ve sahip olunan vücut ölçüleri göz önünde bulundurulmalıdır. Uzun boylu bayanlar, iki parçalı eşofman takımı modelleri arasından, eşofman altında bilekte büzgülü, lastikli detay kullanılan modelleri tercih ederek spor ve şık bir stili yansıtabilirler. Kısa boylu bayanlar ise büzgülü modeller ile boyu kesmemek için İspanyol paça veya boru kesim alt eşofmana sahip olan ikili spor takımlarını tercih etmelidirler. Tesettür kombin alanında sezonun trend detaylarını yansıtmak amacı ile 3 farklı rengin bir arada kullanıldığı geometrik desenli modeller tercih edilmelidir.

Tesettür Eşofman Seçiminde Renk Önemli Mi?

Tesettür eşofman takımı seçerken, dolabınızda yer alan diğer tesettür giyim parçalarının renkleri ile uyumlu modelleri tercih etmeniz, daha kolay kombin yapabilmenize olanak sağlar. Eşofman takımını elde bulunan eşarp ve şal renklerine uyumlu tonlarda tercih etmek, uyumlu bir görünümü yansıtmaya imkân sağlar. Açık renkli şallara sahip olanlar, beyaz, gri ve bej gibi sezonun trend renkleri ile tasarlanan, pamuklu kumaş, karpuz kol modelinde, fermuarlı eşofman takımlarını tercih ederek, uyumlu detayları yakalayabilirler.

Tesettür Spor Takımı Giymenin Avantajları Neler?

Tesettür spor takım tercih ederek hem spor yapmak için uygun kıyafeti kullanmak hem de günlük stilde modern detayları yansıtmak mümkündür. Model genişliğinden yararlanarak iki farklı tarz için uygun kombini yapabilme, rahatlık ve zarafeti aynı anda öne çıkarabilme avantajları elde edilir. Spor yaparken konforlu bir kullanım için fermuarlı modeller içe giyilen oversize beyaz tshirtler ile kombinlenir. Arkadaşlarla şık bir öğlen yemeğine giderken veya alışverişe çıkarken, modern stil için sweatshirt üst ve boru paçalı alt eşofmandan oluşan iki parçalı, cepli takımlar tercih edilmelidir.

Tesettür Takımlarda Kumaş Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Sonbahar döneminde mevsimlik pamuklu kumaşlar ile tasarlanan kanguru cepli tesettür eşofman takımlarını tercih edilerek, konforlu ve şık kullanım gerçekleştirmek mümkündür. Hafif pamuklu kumaşlar Kışa geçiş sırasında halen sıcaklığını kaybetmemiş olan havada terlemeye neden olmazlar. Kış sezonuna giriş ile beraber, 1.sınıf kalın pamuklu kumaştan tasarlanan tesettür takım modellerini tercih etmek gerekir. Kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan triko elbise tesettür ürünleri içinde Elizamoda resmi internet sitesi ya da sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.