Uyku kalitesini artıran detaylarla tasarlanan Yataş Bedding yorgan modelleri, hem kişisel hem de yatak odası ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel seçeneği bulmanızı sağlayan bir dizi lüks seçenek sunuyor. Sarılıp uyurken hem sıcacık hem de serin hissedebileceğiniz pek çok seçenek sunan Yataş Bedding ürün seçenekleri; kumaş, içerik ve doku detayları ile ön plana çıkıyor. Yastık ve yorgan kategorisi altında satışa sunulan yorgan fiyatları tek kişilik ve çift kişilik seçeneklere göre değişiyor. Doğal yapısı ve yumuşacık dokusu ile uyurken özel hissedebileceğiniz modeller sağlıklı etkileri ile verimli uykuyu destekliyor. Siz de yatağınıza şık ve kaliteli bir dokunuş eklemek istiyorsanız, dört mevsime uygun seçenekler sunan Yataş Bedding yorgan koleksiyonunu keşfedebilirsiniz!

Kış Mevsimine Uygun Yün Yorgan Fiyatları

Her mevsime uygun yorgan modeli bulmanın mümkün olduğu Yataş'ta kış mevsimine özel satışa sunulan yün seçenekler, soğuk havalarda sıcacık bir uyku vadediyor. Çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliği ile ayrıcalık sunan Superwashed yün tek ve çift kişilik yorgan fiyatları makul fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. %100 pamuk kumaş ve %100 yün dolgu yapıda üretilen modeller, herkese sağlıklı ve kaliteli bir uyku sunuyor. Hafif ve esnek yapısıyla öne çıkan deluxe kaz tüyü modelleri vücut ısısını dengeleyen higroskopik özelliği sayesinde uykuda sıcacık kalırken teninizin nefes almasını destekliyor. Yumuşak yorgan kullanımından vazgeçemeyenlerin tercihi olan modern tasarım seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Yaz Mevsimine Uygun Pamuk Yorgan Fiyatları

Serinletici etkileriyle Dacron® Climarelle® Cool teknolojisi kullanılan modeller aşırı ısınmayı önleyerek dengeli ve rahat bir uyku ortamı sağlıyor. Aşırı ısınma ve nemin dışarı çıkmasına izin veren ısı transferi etkisi ile yaz aylarında favoriniz oluyor. Özel ve hafif dolgu detayları sayesinde minimum ağırlıkta yokmuş hissi yaratan çift XL, çift ve tek kişilik yorgan fiyatları özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Klima etkisi yaratan özel yaz modelleri silikon elyaf sayesinde şeklini bozmadan koruyor. Son derece hafif, kabarık ve yumuşak olan modeller mevsim geçişlerinde de rahat bir uyku geçirmenize olanak sağlıyor. Yataş Bedding, kaliteli Handy rollpack modellerine aynı özelliklerde yastık da ekleyerek iyi bir takım oluşturuyor.

Yatak Odanızı 4 Mevsim Yataş Ürünleri ile Donatın!

%100 pamuk kumaş 4 mevsim Yataş Bedding ürün çeşitleri; beyaz, krem, antrasit, mavi, lacivert, siyah, pembe, turuncu, sarı, lila ve Nil yeşili gibi özel renklerle yatak odası dekorasyonunuzda şık bir etki yaratıyor. Nevresimsiz olarak da kullanabileceğiniz yorgan fiyatları ile de öne çıkıyor. Özellikle sık yıkamayı tercih ediyorsanız kolay yıkanabilir yapısı hayatınızı kolaylaştırıyor. Çamaşır makinesinde yıkanabilme özellikleri ile uzun ömürlü ve temiz kullanım deneyimi sunan renkli modeller her yatağın ölçüsüne uyabilecek standart ölçülere göre üretiliyor. Bu şekilde yatak odasına renkli bir hava katabilirsiniz.

Çevre dostu bambu kumaştan üretilen favori bambu yorgan fiyatları kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Rahat ve dingin bir uyku etkileyen doğal kumaş özellikleri ile öne çıkan yorgan fiyatları cazip seçeneklerle tüketicilere sunuluyor. Kumaşın içinde yer alan karbon teller sayesinde gün boyu vücutta biriken statik elektriği alarak güne zinde başlamayı destekleyen Yataş anti-stress yorgan fiyatları cazip seçeneklerle kullanıcıyı memnun ediyor. Siz de bu muhteşem uyku deneyimine katılmak ve ihtiyaç duyduğunuz bir modeli almak için Yataş Bedding mağazalarını ziyaret etmeyi ya da online sayfasına göz atmayı unutmayın. Yataş Bedding ürünlerini detaylıca inceleyebilir, beğendiğiniz modeli istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.