Eskişehir'de Batıkent Mahallesi'nde yer alan Yeni Çağ Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 'Multidisipliner' yaklaşımla bireylerin öğrenme potansiyelini zirveye taşıyor.

'Multidisipliner' yaklaşımla eğitime yeni bir soluk getiren kurumun öncelikli amacı bireylerin öğrenme potansiyelini maksimize etmek.

Deneyimli personeli sayesinde dönüştürücü bir güce sahip olan kurum, öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, farklı yönlerini keşfetmelerine olanak tanıyorlar.

Yeni Çağ Akademi'de uygulanan eğitimler arasında zihinsel yetersizlik, otizm spektrum bozukluğu, dil ve konuşma terapisi (Kekemelik, afazi, geçikmiş konuşma, yutma problemi vb), disleksi-disgrafi-diskalkuli, aile danışmanlığı, oyun terapisi, gelişimsel değerlendirme (Cattell 2a - 3a zeka testi, dikkat testi, agte, metropolitan, okula hazırlık testi, resim analizi vb.) gibi çeşitli programlar yer alıyor. Bu programlar düşünülürken, bireylerin ihtiyaçları ve hedefleri ön planda tutuluyor.

Yeni Çağ Akademi, Batıkent Mahallesi Dedekorkut Sokak No:29 Tepebaşı/Eskişehir'de (Batıkent Mahalle Muhtarlığı karşı sokağı) hizmet veriyor. Yetkililer, kurumla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların, 0 554 709 41 25 veya 0 506 176 89 48 numaralı telefonlardan irtibata geçebileceklerini ifade ettiler.