Eskişehir'de doğup büyüyen ve eğitim hayatını tamamlayan Çiğdem Özkan Erenoğlu, Yenikent Mahallesi'nden muhtarlık için yarışıyor. Yenikent 24. bloklar da oturan ve sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde yer alan Erenoğlu, mahalledeki problemleri çözmek için aday olduğunu belirtti.

"Ben Değil Biz" Anlayışıyla...

Erenoğlu, adaylığı ile ilgili Eskişehir Haber26'ya yaptığı açıklamada; "Her yönden sosyal aktifim ve mahallemizin sorunlarını yakından takip ediyorum. Yenikent'in gelişimine katkı sağlamak için buradayım. Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek mahallemizin her bir ferdiyle el ele, omuz omuza çalışmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerine seslenen Erenoğlu, "Yenikent'in potansiyelini biliyor ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için buradayım. Sizlerin desteğiyle, birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

Eskişehir'in Yenikent Mahallesi'nde genç ve dinamik bir yönetim anlayışıyla değişimi sağlamak isteyen Çiğdem Özkan Erenoğlu'nun muhtar adaylığı, mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Yenikent'in geleceği için umut veren aday, mahalle sakinlerinin desteğini kazanarak yeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyor.