Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı Kongresi gerçekleşti. Kongrede İsmail Candemir, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'de katıldı. Yönter, kongrede yaptığı konuşma ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yüklendi.

Miadını doldurdu

Büyükerşen'in 1999'dan buyana belediye başkanı olduğunu vurgulayan Yönter, Yılmaz Büyükerşen'in artık miadını doldurduğunu ifade etti.

Teşekkür ediyoruz

İzzet Ulvi Yönter, "Yılmaz Büyükerşen'in yapacağı birşey kalmadı. Geçmişte yaptığı işleri de takdir ediyoruz, teşekkür ediyoruz." dedi.

Cumhur İttifakı zafere imza atacak

Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi'nin makus talihine son vereceklerini söyleyen Yönter, "Eskişehir’i kazanmaya hazırız. 2024’e heyecan ve hevesle hazırlanıyoruz. Artık biz Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını Cumhur İttifakı olarak alacağız. Sayın Büyükerşen bir durum muhasebesi yaparak kendisini gözden geçirerek bu iş buraya kadarmış diyerek ömrünün kalanını torun severek geçirmesi başlıca temennimiz ve dileğimiz. Çünkü bu kadar yıllık şehir hizmetine bir mağlubiyet eklemesin, çünkü 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Eskişehir’de büyük bir zafere imza atacak” şeklinde konuştu.