Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor ve Eskişehir Demirspor ile birlikte BAL 6. Grup'ta Eskişehir'i temsil eden Yunusemrespor'un geride kalan 6 haftada 3 puanı bulunuyor. Son bir ayda zorlu günler geçiren, maddi anlamda ve kadro iskeletini koruma anlamında büyük sıkıntılar çeken Yunusemrespor bu pazar oynayacağı Ankara TKİ maçı ile ligde yeni bir sayfa açmak istiyor. 26 Kasım Pazar, saat 14.00'te Necdet Yıldırım Sahası'nda Ankara TKİ'yi konuk edecek Eskişehir Yunusemrespor'da tek hedef 3 puan.

caner hoca

Eskişehir Yunusemrespor kadrosunda büyük bir revizyon yaşadıktan sonra çıktığı ilk resmi maçta, geçtiğimiz hafta Çilimli Belediye deplasmanında 1-0 ile mağlup oldu. 89. dakikada atağa çıkarken kaptırılan top sonrası kalesinde golü gören ve adeta tek kale oynadığı mücadeleyi kaybeden Yunusemrespor artık hata yapmak istemiyor.

Yunusemrespor Teknik Direktörü Caner Karuk, takımının Ankara TKİ maçıyla birlikte bir seri yakalamak istediğini ve üst üste puanlar alacakları bir döneme girmek istediklerini belirtti. Bunun için iyi çalıştıklarını ve her maça kazanmak istediklerini de söyleyen Caner Karuk, takımının maddi ve manevi anlamda zorlu geçen 1 aydan sonra güçlü bir dönüş yapacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Yunusemrespor'da yeni kadro 15 kişiden oluşuyor

Maddi nedenlerden dolayı, 15 Kasım'da transfer kapanmadan önce önemli bir kadro revizyonuna giden Yunusemrespor'da mevcut kadro 15 kişiden oluşuyor. Eskişehir temsilcisinde Furkan, Harun, Ramazan gibi isimler Eskişehir Demirspor'a giderken tecrübeli isimlerden Yavuz, aynı grupta yer alan Geredespor'a, Arda ve kaleci Alican ise İstanbul BAL ekiplerine transfer oldu. Boran ve İsmail Söğütspor'un yolunu tutarken Hebun ve Onur Bayramoğlu ise kulüpten ayrıldı.

Yunusemrespor ayrılan isimlerin yerine ise; kaleci Hüseyin Tunç, stopere Rıdvan Oruç Reis, sol bek Eray, Eskişehirspor U19'dan Eren Özpınar gibi isimler ile kadrosunu takviye etti. Yunusemrespor devre arasına kadar bu kadro ile yola devam edecek.