Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden 3 takımdan biri olan Yunusemrespor'da kötü gidişat devam ediyor. Bir süredir maddi sorunlar nedeniyle sıkıntılı olan kulüp kadrosunda ciddi bir revizyona gitmişti. Yunusemrespor bu revizyon sonrasında çıktığı ikinci maçı da Ankara TKİ karşısında kaybetti. Aynı zamanda Yunusemrespor BAL 6. Grup'un ilk haftasında aldığı Kırşehir galibiyeti sonrasında başka puanla tanışamadı ve son 6 maçında mağlup oldu.

WhatsApp Image 2023-11-26 at 19.15.10

Eskişehir Yunusemrespor BAL 6. Grup 7. haftada, sahasında Ankara TKİ'yi ağırladı. 26 Kasım Pazar 14.00'te, Necdet Yıldırım Sahası'nda oynanan maçta kazanan 3-0 skor ile deplasman ekibi Ankara TKİ oldu. Yunusemrespor sahasındaki mücadelede çok etkili olamadı ve rakibine 3-0 ile boyun eğmekten kurtulamadı.

Eskişehir Yunusemrespor karşısında deplasman ekibi Ankara TKİ'nin golleri; 10. dakikada penaltıdan Cemal Deliktaş, 37'de Hüseyin Değer ve 79. dakikada yine Cemal Deliktaş'tan geldi. Yunusemre bu mağlubiyet ile 7 hafta sonunda 3 puanda kaldı ve 12. sırada haftayı kapadı.