Zafer Partisi Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, Eskişehir Haber26 Genel Yayın Yönetmeni Buğrahan Doğangil'in sorularını yanıtladı.

Selim Doruk Buğrahan Doğangil'in seçim süreci, adaylık ve Zafer Partisi'nin Odunpazarı'nda hedeflerine yönelik sorularına içtenlikle cevap verdi.

WhatsApp Image 2024-01-19 at 17.17.05 (1)

Zafer Partili Doruk; "Ben kendimi Zafer Partisi'nin vücut bulmuş hali olarak görüyorum!"

Selim Doruk;

"Ben daha önce siyaseten kendime yakın bir partiyi siyasi arenada bulamıyordum. Zafer Partisi kurulduktan sonra kendimi Zafer Partisi'ne çok yakın gördüm. Hatta kendimi Zafer Partisi'nin vücut bulmuş hali olarak görüyorum. Bu nedenle 2 yıl önce partiye katıldım ve 2 yıldan bu yana Zafer Partisi için mücadele ediyorum. 2024 yerel seçimlerinde de partimiz beni Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak göstermek istedi ben de bu görevi memnuniyet ile kabul ettim."

Selim Doruk; "Odunpazarı'ndaki eksikleri kısa kısa anlatmak yetmez. İlçede çok eksik var."

Zafer Partisi Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk;

"Odunpazarı'nda mevcut çok eksik var. Bunlar kısa kısa anlatmakla ve saymakla bitmez. Ancak bizim önceliğimiz ilçeyi depreme dayanıklı hale getirmek. Odunpazarı'ndan geçen İnönü Fayı ciddi bir tehdit ve mevcut belediye bu tehdit karşısında gereken önlemleri almıyor. Başka partilerin de deprem söylemleri pek yok ya da çok zayıf. Biz öncelikle Odunpazarı ve Eskişehir halkının can güvenliğini sağlamak istiyoruz. Aynı zamanda ilk olarak çözmek istediğimiz sorunların başında düzensiz göçmen, mülteci sorunu ve gençlerin uyuşturucuya yönelmesi var. Bu iki temel sorun da önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Odunpazarı Adayı Doruk; "Merkeze değil herkese hizmet edeceğiz!"

"Odunpazarı merkezden ibaret değil. Kenar mahalleler, unutulan yerler böyle sorunlu neresi varsa öncelikle o bölgelere hizmet götüreceğiz. Zaten Odunpazarı merkezi de istediğimiz çizgide değil. Odunpazarı'nı çok daha güzel ve yaşanabilir bir bölge haline getirmek istiyoruz. Sığınmacıları göndermek ve Odunpazarı'nı güvenli bir bölge haline getirmek de ilk amaçlarımızdan biri."

Selim Doruk; "Zafer Partisi bu seçimlerde ilk 3 parti arasında olacak."

Başkan Adayı Doruk;

"Zafer Partisi genel seçimlerde Eskişehir'de 5. parti oldu ve Türkiye ortalamasının bu şehirde üzerine çıktı. Biz bu seçimlerde ilk 3 parti arasına gireceğiz. Göreceksiniz ki Zafer Partisi şimdilik 3. parti konumunda olan Zafer Partisi sonuçta zirvede olacak ve istediğmiz, hizmet götürmek arzusunda olduğumuz belediyeleri de kazanacağız."