Haber: Buğrahan Doğangil

Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan vahşi saldırı sonrasında TFF tüm liglerde müsabakaları erteleme kararı almıştı. TFF dün yaptığı toplantıda profesyonel ligler ile ilgili erteleme maçlarının oynanma tarihini açıkladı. Bugün ise TFF Bölgesel Amatör Lig ve yerel ligler için verdiği kararları, yaptığı toplantı sonrası kamuyouna duyurdu.

BAL'da mücadele eden Eskişehirspor, bu hafta sonunda deplasmanda 1926 Polatlı ile karşılaşacaktı. Ertlenen mücadele 20 Aralık Çarşamba saat 14.00'te Polatlı'da oynanacak. Eskişehirspor 15 Aralık Cuma günü sabah 9.00'da antrenman yaptıktan sonra izne çıkacak. 17 Aralık Pazar günü 15.00'te tesislerde toplanacak takım 16.00'da yapacağı aantrenman ile 1926 Polatlı hazırlıklarına devam edecek.

Eskişehirspor'da hasta olan Beytullah Çamurlu ve sakat olan Erdin Üzer dışında şu an eksik futbolcu bulunmuyor.

BAL'da diğer Eskişehir temsilcilerinin maç takvimi de belirlendi

Maçlarını bu sezon ESOGÜ Stadı'nda oynayan Eskişehir Demirspor, 20 Aralık'ta o statta Anadolu Üniversitesi maçı olacağı için 19 Aralık Salı günü saat 14.00'te Kaynaşlı Belediyespor'u konuk edecek.

Bir başka Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor ise 20 Aralık Çarşamba saat 14.00'te Kdz. Ereğli'yi Necdet Yıldırım'da ağırlayacak.