Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'de merakla beklenen spor organizasyonlarından biri olan Süper Amatör Lig nihayt başlıyor. 11-12 Kasım haftasında, 2 grupta oynanacak mücadeleler ile başlayacak Eskişehir SAL'da sezonun şampiyonluk adaylarından 2 Eylül Spor Kulübü yeni sezona Eskişehir Şekerspor maçı ile başlıyor.

2023-2024 sezonu öncesinde, sezonun başlamasına uzun bir zaman varken transfer çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar kadroya yaptığı takviyeler ile oldukça iddialı bir kadro kuran 2 Eylül Spor yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Teknik Direktör Oktay Arıkan yönetiminde son hazırlıklarını tamamlayan 2 Eylül Spor Kulübü yarın (cumartesi) saat 13.00'te Eskişehir Şekerspor ile karşılaşacak.

13.00'te Üniversite Evleri Stadyumu'nda oynanacak mücadelede 2 Eylül sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Süper Amatör'de sezonun ilk maçlarından olacak 2 Eylül Spor Kulübü - Eskişehir Şekerspor mücadelesine amatör futbol tutkunlarının ve Eskişehir spor camiasının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

2023-2024 sezonunda Eskişehir SAL B Grubu'nda yer alacak 2 Eylül Spor Kulübü, bu grupta Alpagut Sümerspor ve Çiftelerspor gibi dişli ekipler ile zirve mücadelesi verecek.