Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir Süper Amatör Lig'in 3. haftasının kapanış maçında, B Grubu'nda 2 Eylül Spor Kulübü ile Eskişehir Gençlergücü ekipleri karşı karşıya geldi. Oldukça soğuk bir havada oynanan mücadelede kazanan taraf farklı bir skor ile 2 Eylül SK oldu.

26 Kasım Pazar, saat 15.00'te Üniversite Evleri'nde oynanan maç tam 5 gole sahne oldu. Bu gollerin hepsi güçlü 2 Eylül SK'dan geldi ve maç 2 Eylül'ün 5-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Genç ve mütevazı bir kadro ile mücadele eden Gençlergücü ilk yarıda sahaya direnç koysa da ikinci yarıda çözülmeler yaşadı. Gençlergücü bu sezon ilk kez kaybederken 2 Eylül SK ise zirveye abone olmaya devam etti.

IMG_4770

Gençlergücü SAL B Grubu'nun ilk 2 haftasında 4 puan topladı ve bu mağlubiyet ile 3. hafta sonunda da 4 puanda kaldı. 2 Eylül SK ise 3 haftada 3 galibiyet ile 9 puana ulaştı ve galibiyet serisini gol yemeden sürdürdü. Bu süreçte 2 Eylül rakip filelere tam 10 gol gönderdi.

Gençlergücü karşısında 2 Eylül SK'nın golleri; 39. ve 63. dakikada Erçin Eskier, 56. dakikada Sefer Sever, 79'da Seyit Alper Bircan ve 82'de şık bir vuruş ile Arda Dinçer'den geldi.