Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor dün saat 14.00'te oynanan BAL 6. Grup 7. hafta mücadelesinde, deplasmanda Kırşehir Gençlik'i 3-1 ile geçmeyi başardı. Gruptaki rakiplerinden bir gün önce maçını oynayan Eskişehirspor bugün oynanan kritik maçlardan çıkacak sonuçları beklemeye başladı. Zirvede iddialı takımların mücadelelerinden Eskişehirspor'u sevindiren haberler geldi.

6. hafta sonunda Eskişehirspor ile aynı puanda olan ve zirve ortağı olan 1926 Polatlıspor, Ankara derbisinde orta sıralarda mücadele eden Gölbaşı Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. 1926 Polatlı bu sonuçla 7 hafta sonunda 16 puanda kalırken zirveyi de Es Es'e bıraktı.

Yine, grupta iddialı olmak isteyen ve zirve mücadelesi veren ekiplerden Çilimli Belediyespor deplasmanda Sincan Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Eskişehirspor ile berabere kalan ve Es Es'e bu sezon tek puan kaybını yaşatan Kaynaşlı ise sahasında mağlup oldu ve zirve yarışından bir hayli uzaklaştı.

namağlup 1

Eskişehirspor 7 hafta sonunda 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile namağlup şekilde 6. Grup'un zirvesinde oturuyor. 19 puanlı Es Es'in en yakın takipçileri ise 7 hafta geride kalırken 16'şar puanlı Polatlı ve Çilimli. Zirvenin tek sahibi olan Eskişehirspor 8. haftada evinde Alaplı Belediye ile karşılaşacak.